Bardzo lubię Twój styl, tematyka też jest dobrana ciekawie, ale samolot jakoś nie zachwyca. Najbardziej mi przeszkadza to, że skrzydła są takie "poszarpane", za dużo się na nich dzieje.
Kojarzy mi się z samolotami z bajek Miyazakiego, więc uznaj to za komplement. :)
No popatrz, mnie też :) Coś więc jest na rzeczy :)
Co prawda, "prawdziwe" samoloty to były tylko w Porco Rosso, a w pozostałych filmach jest to bardziej lub mniej Science-Fiction, bo mimo, że p. Miyazaki prywatnie jest wielkim entuzjastą lotnictwa i miłośnikiem wszystkiego, co lata, to część jego pomysłów, choć wyglądająca bardzo "technicznie" i logicznie, to jednak przy obecnym stanie techniki jeszcze nie bardzo mogłaby latać (choćby maszyny z Laputy).
Mnie się podoba, fajnie wyglądają te 4-lufowe gatlingi. Jeśli chodzi o ogon, to świat lotniczy widział już dziwniejsze konstrukcje/kształty, które latały bez problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum