Wysłany: 2020-11-05, 12:59 [MOC] Black Coach - Warhammer
Hej!
Kolejny z modeli inspirowanych światem Warhammer Fantasy Battle (obecny również w aktualnym Age of Sigmar) - powóz z armii wampirów, przewożący trumnę i zaprzężony w kościane rumaki.
Jak już słusznie zauważono, odpłynąłem nieco od oryginalnego modelu Games Workshop, więc proszę traktować moją wersję jako "wariację na temat".
Wysłany: 2020-11-05, 17:06
Moje zdanie znasz :) - otwarcie powozu pomogło, ten ozdobnik przez całą długość jest bardzo fajny, woźnicy Ci nie odpuszczę ;)
Z rzeczy które można by dodać - te mniejsze "płomienie", które dałeś w lampionach, można by też dodać przy kopytach koni mogłyby dodać charakteru. Jakbyś skombinował te TransGreen z Ninjago - bajka.
_________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce...
@Ex3qtor
Dzięki. ;)
No więcej płomieni by się przydało, ale póki co nie zdążyłem nakupić.
A woźnicę chciałem mieć takiego szkieletowego, już się i tak wystarczająco zlewa wszystko w jedną czarną plamę, potrzebowałem czegoś kontrastowego, dodanie mu czarnego płaszcza zaszkodziłoby pracy.
@romkoo
W sumie się nie dziwię, wersja fantasy jest o wiele bardziej konwencjonalna, to w zasadzie sztampowe do bólu fantasy, którego największą zaletą jest to, że ma w sobie WSZYSTKO.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum