No ja właśnie też dałem głos na Króla Północy, więc gratuluję Mu miejsca na podium, ale oczywiście zwycięzcy i wicezwycięzcy gratuluję trochę bardziej ;) .
_________________ Pozdrawiam,
dmac
Dzięki! 100% skuteczność nie byłaby możliwa gdyby nie wszystkie osoby które zagłosowały na moją pracę, ja tu tylko buduję :) dzięki wszystkim, którzy oddali głos na mnie, postaram się w przyszłych konstrukcjach utrzymać poziom dotychczasowych.
2 MOCe na forum = 2 MOCe miesiąca, można by rzecz 100% skuteczność siły rażenia :)
Dzięki! 100% skuteczność nie byłaby możliwa gdyby nie wszystkie osoby które zagłosowały na moją pracę, ja tu tylko buduję :) dzięki wszystkim, którzy oddali głos na mnie, postaram się w przyszłych konstrukcjach utrzymać poziom dotychczasowych.
Cóż za skromność :D "Ja tylko buduję". Tak czy inaczej, gratuluję zwycięstwa. Z resztą sam głosowałem na Twoją pracę. Duże wrażenie zrobiły zdjęcia plenerowe, oprócz oczywiście funkcji Twojego modelu :)
_________________ Moje życie jest jak klocki Lego, nigdy nie wiem, co zbuduję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum