Wiek: 30 Dołączył: 03 Maj 2006 Wpisy: 851 Skąd: Układ Mendelejewa
Wysłany: 2007-04-22, 13:10
Łomatko, jak ja nie cierpię stopiątek, ble :)
A na serio to nawet je lubię, tyle że mi się już zwyczajnie przejadły. Nieważne przez które okno popatrzę to widzę stopiątki. I słyszę dźwięk ich kółeczek przeskakujących przez krzyżownice. Jak nie wierzycie, to Szarik może potwierdzić moją sytuację :P
Co do modelu to nie wiem, taki sobie - mało detali, ale chętnie zobaczę efekt końcowy. Największą wadą jest to, że nie ma ciemnoniebieskiego koloru z beżowymi (bądź białymi) detalami, czyli jedynego słusznego malowania :P
_________________ Nobody wants him, they just turn their heads
Nobody helps him, now he has his revenge!
Ostatnio zmieniony przez TruckeR 2007-04-22, 13:13, w całości zmieniany 2 razy
Czy ja wiem czy nowy? 6 lat już jeżdżą po naszych torach, a w 2008 roku będzie następna partia, tylko z nowym przodem :) Co do dwukierunkowców, to ja nie wiem, czy takim "najnowszym".. N8S mają już trochę latek (dwukierunkowe trójczłony), tak samo sprowadzony z GOPu skład 111N :) Co ciekawe zanim sprowadzono tabor dwukierunkowy przez okna mogłem zobaczyć cały eksploatowany obecnie tabor MPK Kraków :)
Koniec mega offtopu. :P
_________________ Nobody wants him, they just turn their heads
Nobody helps him, now he has his revenge!
Ostatnio zmieniony przez TruckeR 2007-04-23, 18:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum