Wszystko zaczęło się od dyskusji na temat nowego motorka makorola. Jeden z użytkowników stwierdził że potrafimy je budować ale z chęcią zobaczył by rower z Lego (chodzi mi o wypowiedź Pieknego w tym temacie ). Postanowiłem że zbuduje rower który będzie pasował do minifigów. Udało sie ale głupio mi było opublikować takie skromne coś. Tak powstał pomysł na scenkę w której trójka uczniów jest w drodze do szkoły. Każdy korzysta z jakiegoś małego środku transportu. Czyli wspomnianego rowera, hulajnogi oraz segway'a.
Wiesz czego brakuje mi w twoim rowerze?
Siodełka :)
A gdyby odwrócić tego plate with handle, tak żeby stud był w stronę kierownicy i do niego przyczepić jeden serek?
Chyba wyszło by siodełko pod dobrym kątem? :)
A pod seagway'a mogłeś dać plate'a w kolorze clear, mniej by się rzucał w oczy ;)
Fajny pomysł na kierownicę w hulajnodze :)
I wyszło na to że tylko widzę wady ;)
Rower jest świetny, hulajnoga też.
Segway też trzyma poziom :)
Wiek: 35 Dołączył: 10 Mar 2007 Wpisy: 673 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2008-02-13, 19:12
Rowerek w swej prostocie jest piękny! :)
Aż mi się zachciało do szkoły...
A dziewczęce nóżki też niczego sobie... ;)
_________________ Inspired by NavySEALs
crises [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-13, 19:19
Maksimimum efektu przy minimum klocków. Rower jest ekstra. Można narzekać, że nie ma siodełka i pedałów, ale kto by tam słuchał takiego narzekania. Brawo!
WOW! Takich pozytywnych komentarzy to chyba nawet BMW nie miało. Dziękuje wszystkim za te opinie. Nad siodełkiem długo się zastanawiałem i kombinowałem z czarnym serkiem. Jednak slope po połączeniu z plate with handle sprawiał wrażenie jakby rowerek miał wielki nowotwór pośrodku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum