Bardzo fajne. Podoba mi się kolorystyka podłogi. W ogóle jakoś bardzo elegancko (estetycznie) to wyszło.
Brawo : o)
Pochodnią są kółka od taczki? Nie wiedziałem, że można ich tak użyć.
Świetna scenka. Od razu widać że to pasowanie. Widzę że rycerz dostał na dzień dobry swojego giermka. Szkoda tylko że taki stary. Mogłeś zrobić jakieś zdjęcie z większym zbliżeniem. Całość naprawdę dobra.
Ostatnio zmieniony 2008-02-18, 18:41 przez ImpreSariO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ładna, zgrabna, estetyczna scenka. Fajnie wyszła ta czarno-biała szachownica za tronem, a sam tron, faktycznie, mógłby być na minimalnym podwyższeniu.
Ludzika co prawda klęczącego się nie da zrobić, ale gdyby mu dać jedną nogę całkiem w przód, drugą na maksa w tył, to też by mógł być. Jednak i bez tego scenka mi się podoba.
Iskra pisze:Cytat:
Ludzika co prawda klęczącego się nie da zrobić
Da się. ;)
Minifigowej nogi nie zegniesz w kolanie, więc nie będzie to klasyczny "klęk". Z innych klocków to na pewno można coś wykombinować.
Zapomniałem, że tutaj nie powinno się używać zwrotu "nie da się", bo za chwilę ktoś udowodni, że jednak się da :-)
MOC naprawdę bardzo udany! Pomysł ze szachownicą był strzałem w dziesiątkę. Wszystko kolorystycznie bardzo dobrze dobrane. Spróbuj zbudować większą część zamku.
Iskra pisze:Z innych klocków oczywiście, ale i minifigowe nogi wlożone w drugą stronę i zgięte całkiem nieźle się spisują.