Wysłany: 2008-10-13, 18:49 [MOC] Rozbitek - dobrze jest mieć hobby
Generalnie nie planowałem, że wezmę udział w konkursie Forbidden Cove. Jednak gdy zacząłem rozbierać dioramę Pacific Rescue - te wszystkie palemki - to zachciało mi się coś złożyć. Tak na szybko w ramach relaksu.
Wysłany: 2008-10-13, 19:06
Ładna woda na brzegu, brak nadmiaru zwierząt, co jest plusem (skąd jest ta niebieska papuga?). Rozbitek miał duuużo szczęścia, bo wyrzuciło go razem z narzędziami :-), co zapewne pomogło mu zmontować całkiem zgrabną chatynkę.
Bardzo fajna praca, podoba mi się.
_________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce...
Kiedyś (4 lata temu) wygrzebałem kilka niebieskich i jedną różową z PaB w sklepie firmowym u mnie.
: o)
_________________ Zdrufko, Ciamek
Ostatnio zmieniony przez Ciamek 2008-10-14, 17:56, w całości zmieniany 1 raz
Fistach [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-14, 20:41
Bardzo udana praca zważywszy że nie budowałeś jej zbyt długo.
Podoba mi się zarówno wyspa jak i woda ALE dla mnie woda bez 1 x 1 round plate'ów w kolorze TrClear nigdy nie będzie perfekcyjna ale jak do tej pory to chyba najlepiej wykonana woda w konkursie - ale poczekajmy nawszystkie zgłoszenia.
Wysłany: 2008-10-14, 22:45
Nie śledzę specjalnie zgłoszeń do tego konkursu, ale w Twojej pracy podoba mi się jej przejrzystość. I nie wiem czemu, moją uwagę przykuwa ten wieszak z ubraniem :)
Widać to wyraźnie - tylko że ma to kolor brązowy.
Fajna pracka, ja nie mam tylu niebieskich klocków, żeby taką wodę zrobić :) Dobra praca na castaway contest.
dla mnie woda bez 1 x 1 round plate'ów w kolorze TrClear nigdy nie będzie perfekcyjna
Ha, zapomniałem o nich.
Cytat:
I nie wiem czemu, moją uwagę przykuwa ten wieszak z ubraniem
Może jesteś jak ta małpka co chce zdjąć to ubranie : oP
zgrredek napisał/a:
Tylko czemu rozbitek struga sobie jakąś czachę? Śmieszniej byłoby gdyby strugał sobie gołą babę.
Dobre - nie pomyślałem o tym : o)
Cytat:
1) palma z beczek - w środku jest flex?
2) jak połączyłeś dwa udka na tym kiju?
1) Tak, taki długi. Dzięki temu można ją trochę naginać. Jakby była z round plate 2x2 to pewnie można by i bardziej.
2) Tak jak Longer napisał. Trochę niezbyt to mocno siedzi, ale wystarczająco ; o)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum