Gdy wszyscy rozmawiali o zestawach w gazecie"Daily Mirror" , "Świat przygód z Hugo" zaskoczył nas klockowym prezentem.
Prezent ten to motorówka straży przybrzeżnej wraz z minifigiem.
Części:
Części są ciekawe,dostajemy pomarańczowe klocki, walkie-talkie, przeźroczyste i pomarańczowe serki, no i szybki do kasków w kolorze smoke!
Minifig:
Minifig ma cieplutką kurtkę, na której widać detale takie jak radio i błyszcząca odznaka. I jak na pracownika straży przybrzeżnej jest wyposażony w kapok.
Motorówka:
Sama motorówka składa się z prostych części ale daje całkiem fajny efekt końcowy, i posiada nawet bagaznik :D
Plusy:
+ Tansze niż Impuls
+ Pomaranczowe klocki
+ Serkiserkiserki
Minusy
-Skoro to motorówka powinni dodać chociaż jeden taki klocek:
-powinni dać inną kierownicę, ta jakoś dziwnie wyglada w łódce
----
Zestaw jak najbardziej polecam, ciekawe cześci i miła cena, a gazetkę mozna opchnąć na Alegro xD
-----
Bonus:
Sławny bedziesz mówili, bedziesz ratował piekne kobiety mówili...
Ostatnio zmieniony przez nori 2008-11-02, 07:35, w całości zmieniany 2 razy
Aż sprawdziłem u siebie, i... też się nie domyka.
Obstawiam jakiś błąd w odlewie, bo szybki trans blue z Indy Transport w połączeniu z kaskiem z tej motorówki zamykają się do końca :)
Wysłany: 2008-11-02, 04:30
M_longer napisał/a:
Obstawiam jakiś błąd w odlewie
racja,
sprawdzilem moje wszystkie przylbice (znalazlem 8 w kolorze trans-black, wszystkie zakupione w tym roku) - kazdy ma ten sam defekt i nie domyka sie do konca na żadnym testowanym kasku.
Ma ktos moze ten element z tegorocznego zestawu w innym kolorze?
Dzisiaj zakupiłem tą motorówkę razem z gazetką i jestem mile zaskoczony jej wymiarami. Myślałem, że bedzie dużo mniejsza, a po złożeniu okazała się miła niespodzianka. Jednakże zauważyłem mały defekt. Nie wiem czy to jest jakaś dziurka po odlewie, ale w tym elemencie : http://www.peeron.com/inv/parts/47755 mam małą dziurkę z boku. Niestety nie dysponuję na tyle dobrym aparatem, aby zrobić temu zdjęcie. Czy ktoś też tak ma? Zgłosić to na Lego Service?
meitner99 [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-02, 13:23
Może stało ci się tak samo jak mnie. Odcisnęły się inne klocki.
specter [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-10, 20:59
A tak właściwie to gdzie i za ile można kupić tę gazetkę???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum