Wysłany: 2008-11-11, 15:01 Żelki Lego
Recenzja żelek Lego
Dane techniczne Seria: Przekąski
Data produkcji: nie wiem
Waga klocków (bez pudełka): 25.5g
Liczba klocków: 10
Liczba figurek: 0
Spis części: 10 sztuk Brick 2x2
Cena: nie wiem
Opakowanie i instrukcja
Opakowanie jest dość małe, nie ma co się tutaj rozpisywać, producentem żelek jest Kelloggs. Żółta torebeczka z grubej folii z lekko widocznymi znaczkami Lego w półkolu. Z tyłu standardowo skład, producent i tabelka żywieniowa. Nie wiem tylko czy 80kcal ma cała torebeczka czy tylko 1 żelka.
Klocki
Nie wiem jak w innych opakowaniach ale w moim było 10 bricków 2x2 w różnych kolorach i smakach. Żelki są mało żelkowate, smak jest ok chociaż gdybym nie widział kolorów to musiałbym się zastanawiać co to było. Nadal nie wiem o jakim smaku była żelka szara, w każdym razie był to najgorszy smak z całej paczki i ciesze się że dali ją tylko jedną.
Modele
Próbowałem coś z tego zbudować ale to nie możliwe. Żelki jak to żelki, są krzywe a od spodu nie ma wgłębień w które dałoby się wcisnąć study innych bricków.
Podsumowanie
Całkiem fajny bonus do zakupów (jako że lubię żelki) ale porównując je do Haribo to wypadają dość przeciętnie.
Za
dość ciekawy zestaw
dobre na zagryzkę podczas budowy
Przeciw
szare żelki są nie dobre
zbyt miękkie
nie dorównują w smaku Haribo
_________________ ...Otworzyłem woreczki i wysypałem z nich całe zło jakie się tam znajdowało...
Wiek: 26 Dołączył: 20 Mar 2008 Wpisy: 515 Skąd: Międzychód
Wysłany: 2008-11-11, 15:45
Nie wyglądają zbyt apetycznie, ale przecież smak jest najważniejszy. Kelloggs bardziej kojarzy mi się z płatkami śniadaniowymi. Może więc w przyszłości pojawią się płatki Lego :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum