hehehe poczucie humoru to ty masz :D:D:D super :D bardzo sympatyczna scenka :D
Mazin82 [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-07, 01:02
Ojoj. Ale "pan" to chyba z krolewskiego rodu... "maz" moze miec przechlapane ;)
Najlepiej to ma chyba kot. Choc szanowny KUKUS nie pokazal czy mruczek przypadkiem nie skonczyl pod nogami "sciganego" ;]
Kara na razie jest zagadką, bo nie wiadomo co sprawcy będzie odrąbane.
Można by rzec, że to ciąg dalszy twych poprzednich winietek. Nawet "aktorzy" ci sami występują.
Fajna praca, ale dach domku należałoby wygładzić. Wygląda trochę na niekształtny. Na pochwałę zasługuje ciekawy pomysł i akcja, która toczy się w tej miniaturce. Niestety miniaturka wykracza nierównomiernie po za wyznaczone brzegi, przez co jest mało czytelna w odbiorze.
[+] Akcja w wykonanej pracy
[-] Niekształtny, niewygładzony dach domu
[-] Specyficzne poczucie humoru
[-] Krawędzie miniaturki wystają po za ustalony obszar
Ostatnio zmieniony przez Pucek 2008-12-07, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 27 Dołączył: 20 Mar 2008 Wpisy: 515 Skąd: Międzychód
Wysłany: 2008-12-07, 16:21
Dynamiczna, Fajna scenka :) Jedyne co mi się nie podoba to dach.
_________________ Why so serious?
Hezar
Wiek: 39 Dołączył: 29 Sie 2016 Wpisy: 933 Skąd: Oberschlesien
Wysłany: 2008-12-07, 16:45
Świetna scenka, rzeczywiście masz poczucie humoru ;)
Najbardziej podoba mi się ta roznegliżowana dama (jak to typowemu facetowi), a właściwie ten jej gigantycznych rozmiarów biust ;)
Historyjka ciekawa, sporo się tu dzieje, fajnie udało Ci się pokazać dynamikę zarówno goniącego, jak i uciekiniera.
Jedyne zastrzeżenie mam do kota, który cały czas tkwi nieruchomo w jednym miejscu - na zdjęciach z pościgiem powinno go już nie być.
Pozdrawiam (:
lordofdragonss [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-07, 19:39
Yay Cycki xD
Wbrew pozorom najbardziej podoba mi się ten domek. Mały i zgrabny. ^^
Ostatnio zmieniony przez lordofdragonss 2008-12-07, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-12-07, 20:11
Mazin82 napisał/a:
Najlepiej to ma chyba kot. Choc szanowny KUKUS nie pokazal czy mruczek przypadkiem nie skonczyl pod nogami "sciganego" ;]
...to dlatego, żeby przytrzymać widzów w większej niepewności :P...
zgrredek napisał/a:
Kara na razie jest zagadką, bo nie wiadomo co sprawcy będzie odrąbane.
...tak czy owak będzie bolało- cel kary osiągnięty :P ...
zgrredek napisał/a:
Nawet "aktorzy" ci sami występują.
...no cóż, użyłem ich po raz kolejny, ponieważ bardzo podoba mi się mimika twarzy tychże ludzików :) A tak naprawdę to te 4 miniaturki (światowy kryzys) robiłem po tej miniaturce, tylko w odwrotnej kolejności pokazywałem na forum...
Pucek napisał/a:
Fajna praca, ale dach domku należałoby wygładzić.
grevious27 napisał/a:
Jedyne co mi się nie podoba to dach.
...korzystałem z tego co miałem pod ręką. Cóż, już kilka osób zwróciło mi na to uwagę :P ...
Hezar napisał/a:
Jedyne zastrzeżenie mam do kota, który cały czas tkwi nieruchomo w jednym miejscu - na zdjęciach z pościgiem powinno go już nie
...wytłumaczenie jest proste- kot osłupiał z wrażenia :P ...
Wysłany: 2008-12-07, 23:43
I znów pouczająca miniaturka. Domek malusi - ale załóżmy że to jakaś altanka. Mały, ale mnie się podoba. Wszystko niesamowicie szybko się dzieje. Femme fatale rewelacyjna :-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum