Wysłany: 2008-12-14, 15:30 [MOC] Kopernik też byla kobietą!
Cześć:)
Scenka powstała z myślą o konkursie "Miś na skalę naszych możliwości". Jako, że na miniaturkę z Adasiem Miauczyńskim nie miałem pomysłu, a "Psów" nie można zaliczyć do komedii powstał MOC inspirowany "Seksmisją" z 1984.
Hezar
Wiek: 39 Dołączył: 29 Sie 2016 Wpisy: 933 Skąd: Oberschlesien
Wysłany: 2008-12-14, 17:31
"Sfiksowałyście, boście dawno chłopa nie miały!"
Jedno krótkie spojrzenie i od razu człowiek wie, o co biega.
Gratuluję pomysłu, choć wykonanie mogłoby być nieco dokładniejsze - mam na myśli pionowe ściany loży i ten element w kolorze żółtym, który znalazł się tu chyba przez przypadek ;)
Tak czy inaczej, podoba mi się!
Kiedy zastanawiałem się nad tym jaka scena komediowa byłaby najlepsza, to pomyślałem właśnie o tej. Gratuluję wyboru. Co do wykonania brakuje mi ubranek w różnych kolorach.
Wiek: 35 Dołączył: 14 Sty 2006 Wpisy: 2311 Skąd: Sol III, Łódź
Wysłany: 2008-12-14, 21:06
Jak to jest że polskie komedie kojarzą mi się z kiczem, chałą, ale jak ktoś jakąś wspomni, to "ta akurat była świetna"?
Ale scenkę wybrałbym chyba inną - ta bez treści jest trochę.... hm...?
Może ten moment gdzie rozwalają drzwi od klopa, z tekstem w dymku "aale tandeta!"?
Co do wykonania brakuje mi ubranek w różnych kolorach.
Czyich?:>
Panowie mieli mundurki w kolorze zielonym, coś jakby feldgrau, a panie miały różne w zależności od przynależności do służby: czarne, zielone, białe. Więcej chyba nie było. Nie pamiętam choć oglądałem ten film z 50 razy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum