Zgadza się.
Co do przyrostów - taki był plan. Ale jeśli będę dogęszczał (a chyba będę), to zwykłymi, nie ciemnymi. Wyglądają efektowniej.
Czyli będą drzewa o bardzo dużych przyrostach rocznych :) .
_________________ Pozdrawiam,
dmac
Nexus 7 [Usunięty]
Wysłany: 2010-01-04, 14:11
ImpreSariO napisał/a:
Jesteś nienormalny
To bylo wiadomo juz dawno, oczywistosci nie ma co stwierdzac :-)
dmac napisał/a:
A teraz nie wiem, czy to wywalić, czy kupić 1000 zielonych batów ;) .
No wiec niestety juz ten jeden wyglada calkiem fajnie, wieksza ilosc ma spora szanse na super efekt. Kupuj 1000! Jedyna nadzieja w hurtowych zakupach u Jana, bo na BL nie ma takich ilosci.
Zapomniałem napisać, że ten plan ma dwa słabe punkty:
a) baty kosztują
b) musiałbym rozebrać pnie na czynniki pierwsze, żeby toto pomontować.... brrrr!
dmac .. przerażasz .. tyle powiem :) zapowiada się genialnie ... ba, już jest ciekawie.
lolas [Usunięty]
Wysłany: 2010-01-04, 21:01
Ale to wielkie...
Po skonczeniu musi robic niesamowite wrazenie, szczegolnie na zywo.
Sam zaczalem dlubac przy czyms, co wydawalo mi sie duze (96x96 studow z opcja dalszej rozbudowy), ale przy tym co robisz wyjdzie mi ledwie skromna dioramka ;-))
Wysłany: 2010-01-05, 14:20
Te drzewa są niesamowite. Piękne i majestatyczne. A jako fragment (aż dziwnie to brzmi) większej całości budzą po prostu respekt.
Zachowując jako taką skalę mamy tu chyba do czynienia z sekwojami ? :)
Cóż mogę powiedzieć. Podziwiam za podjęcie się takiego projektu, wiążą się z tym wielkie koszty i poświęcenie dużej ilości czasu, ale patrząc na dotychczasowe efekty mogę stwierdzić, że warto. Piękne! :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum