Wysłany: 2009-04-06, 20:44 [MOC] Ford 2-ton flatbed
Znowu stary Ford ale tym razem w trochę mniejszej wersji. To coś na pace to jeden z pierwszych stacjonarnych silników wysokoprężnych. Silnik pewnie będzie miał swoją galerię ale jeszcze nie dzisiaj.
Wysłany: 2009-04-07, 07:48
Niby mała rzecz a cieszy.
Nie wiem jak dla Państwa ale dla mnie bomba.
Wykonanie kapitalne, maska powala.
Też sobie takiego zbuduje :)
Hmmm. Tylko czy ja mam takie oponki ???
_________________ What's your favourite scary movie?!
Tylko jedno małe "ale", z tej paki to wszystko leci...
Aj, szczegół, z bortami by wyglądał paskudnie, po za tym jak wrzucisz taki silnik to nawet nie drgnie ;]. Co do samego Forda, podzielam zdanie reszty, jest po prostu zajefajny.
Ostatnio zmieniony przez M_longer 2009-04-07, 21:06, w całości zmieniany 2 razy
Twoja ciężarówka Forda zapowiadała już, że będzie się działo coś ciekawego;] A ten pojazd tylko to potwierdza! Pięknie wykonana maszyna, która wspaniale trzyma klimat amerykańskiego południa, kolor też jest świetny, jedynie co to nie jestem do końca przekonany o przedniej szybie. Czy nie powinna być bardziej pionowa?? (jeśli się mylę to mnie poprawcie). Natomiast ładunek jaki i sposób jego wykonania to mistrzostwo;]
Czeka na kolejne tak ładne i dopracowane auto!!!
_________________ Ride Your Way!
Nexus 7 [Usunięty]
Wysłany: 2009-04-08, 23:47
Z nieba mi spadles! Dokladnie takiego potrzebowalem do mojego miasteczka. Natychmiast buduje 2 sztuki.
Wiek: 35 Dołączył: 14 Sty 2006 Wpisy: 2311 Skąd: Sol III, Łódź
Wysłany: 2009-04-09, 08:47
Fajny patent na koła, dawno nie widziałem tych opon w użyciu. Wchodzi tam minifig? Jak nie, to może użycie tego
by pomogło? W sumie ta część i tak pasuje do zaokrąglonych kształtów oryginału.
Pięknie wykonana maszyna, która wspaniale trzyma klimat amerykańskiego południa, kolor też jest świetny, jedynie co to nie jestem do końca przekonany o przedniej szybie. Czy nie powinna być bardziej pionowa??
Dziękuję:)
Do lat 40/50tych bardziej pasuje taka jak jest.
Nexus 7 napisał/a:
Z nieba mi spadles! Dokladnie takiego potrzebowalem do mojego miasteczka. Natychmiast buduje 2 sztuki.
Jakbyś miał jakieś wątpliwości co do konstrucji, chociaż jest w miarę prosta, pisz śmiało na PW.
Jerac napisał/a:
Fajny patent na koła, dawno nie widziałem tych opon w użyciu. Wchodzi tam minifig?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum