Oto mocyk na trzeci etap Nexusowego konkursu - baza kolonistów
XVII wiek. Wielki odkrywca i awanturnik, Herman Coldres, po podróży swoim małym galeonem ląduje ze swoją załogą na wyspie. Budują bazę na kolejny podbojów w Nowym Świecie.
Bardzo fajnie zrobione, jedynie nie wiem, kto jest pechowcem? :P
Zdjęcie nie wyróżnia go zbytnio, a ja nie wiem na kogo zwrócić uwagę :P
Ale wszystko ładnie zrobione.
crises [Usunięty]
Wysłany: 2009-04-15, 21:48
No i piknie. Widać, że to dopiero początki zasiedlania. Załoga uwija się jak w ukropie, a jeden to chyba nawet portek zapomniał i z gołym tyłkiem lata.
Palmy, zwierzaki, piaseczek, nie obraziłbym się za wolny tydzień na takiej wysepce.
Wiek: 30 Dołączył: 27 Mar 2009 Wpisy: 89 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2009-04-17, 06:45
Bardzo dobre, nie do końca jednak przekonują mnie te niebieskie "fale".
Świetne zagęszczenie akcji, dużo detalów.
Mateus323 napisał/a:
Bardzo fajnie zrobione, jedynie nie wiem, kto jest pechowcem? :P
Zdjęcie nie wyróżnia go zbytnio, a ja nie wiem na kogo zwrócić uwagę :P
Ostatnie zdjęcie z deeplinków, człowiek o przerażonym wyrazie twarzy.
_________________ "Osłony na 30%!" - krzyczy technik.
"Przekieruj moc z wentylatorów w klozecie." - odpowiada dowódca.
kris kelvin [Usunięty]
Wysłany: 2009-04-17, 08:20
Całkiem, całkiem. Szkoda, że takie małe, ale rozumiem, że czas gonił.
Najbardziej spodobał mi się ten wykafelkowany piasek. Początkowo mi się średnio podobał, ale teraz wygląda bardzo interesująco. Chyba bym nie wpadł na coś takiego.
Najbardziej spodobał mi się ten wykafelkowany piasek.
Ten bokiem na brzegu? Wymyśliłem coś takiego jako piasek wygładzony, obmywany przez fale - jak to na plaży. Chciałem sprawdzić na tej dioramce jak to będzie wyglądać. Mi się podoba, ale całość wymaga jeszcze dopracowania - zwłaszcza właśnie element przybrzeżnych fal jak zauważył Mistrz Podziemi ; o)
A ten piasek z kafelków w głębi to jest "ubity" pod budowę drugiego szałasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum