...na tytułowym zdjęciu widzicie Staszka, głównego inżyniera projektu...
...mechaniczne konie mogą transportować zarówno bagaże żołnierzy, jak i ich samych. Dzięki specjalnym noktowizorom wbudowanym w głowach tych maszyn można łatwiej orientować się w terenie... i wykryć niewidocznego wroga. Na wypadek wrogiego ataku wystarczy uruchomić laser znajdujący się w oczach; gdyby to nie pomogło, rakietnice tworzące ogon powinny załatwić sprawę ;)
Z góry przepraszam za jakość zdjęć- tam gdzie je robię, nie mam możliwości użycia lamp...
Fajny pomysł. Konie dość ciekawe, ale jak się nimi steruje? skoro są mechaniczne, mogłyby mieć jakiś pulpit czy coś... najmniej mi się podobają głowy - takie coś nie-głowowe :/
Eh, a ten laser w oczach i rakietnice w ogonie - to dość przesadzone ;)
Wysłany: 2009-06-08, 19:46
Przyznam się, że nie siedziałem zbyt długo nad MOC-em, to miała być tylko rozgrzewka do czegoś większego ;) Głowy też wydają mi się takie średnie... ale rakiety i lasery muszą być ;)
Zgredek buduje cudowne konie, ale Q nie zależy na pięknie- woli on konie z "niskim podwoziem" ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum