Szygalew pisze:Co te dobre chlapy spożywali przed stworzeniem tego czegoś? :) ..
Okropne to. Nie wiem, czy najlepsza z możliwych, ale superzajefajna realizacja jako taka. Kojarzy mi się ze "szczurem" Misterzumbiego@..
p.s. Tak, fajna BRYŁA. :)
Jak się kojarzy z czymkolwiek Misterzumbiego, to chyba dobrze. :D
Dzięki. ;)
Ex3qtor pisze:Może ja Cię jednak przestane ciągnąć do WFB/AoS, bo te 40K po prostu wychodzą Ci wgniatające w fotel. Tak jak napisano wyżej, jest taki foremny i faktycznie super przedstawiłeś, czym to jest zmutowanym przez Chaos Dreadnotem :).
Co do uniwersum - oprócz tego co napisałeś, ma jeszcze jedną przewagę nad SW - pozostawia o wiele większe pole na własne wariacje i interpretacje, co jest bardzo nie bez znaczenia w naszym hobby.
Na to już trochę za późno, przejrzałem obecnie dostępne modele z AoS, wpadło mi do głowy kilka zupełnie nowych pomysłów, a kilka miałem już w planach od dość dawna. Ale to powoli. :P
No WH40k jest o tyle wygodne, że jest tam wszystko, idea kitbashowania pozwala podpiąć pod to uniwersum w zasadzie dowolną budowlę. No i konkurencja w świecie AFOLi jest o wiele niższa. ;)