Czy ktoś orientuję się może jak zrobili na poniższym zdjęciu dach?
SNOT? Patrzę i się głowię, głowię... Zabieram sięniedługo za budowlę z zaokrąglonymi ścianami i na tym zdjęciu te zaokrąglenia wyglądają najlepiej, są najbardziej płynne. Może udałoby mi się to jakoś zintegrować do mojej konstrukcji, ale nie mam pojęcia jak to zostało zrobione.
Ostatnio zmieniony 2021-02-01, 21:32 przez snowvictim, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki wielkie za odpowiedzi! Tak myślałem, że może to być właśnie wygięcie "na chama" bricków. Zdjęcie w ostatniej odp. rozwiało wszelkie wątpliwości. Niestety nie uda mi się zastosować tej metody w mojej przyszłej budowli.
Bricksley pisze:Nie wiem jak tutaj dokładnie, ale można wykorzystać tory łukowe z kolejki.
A jeśli budynek ma być z cegły, możesz wykorzystać mój patent z Technic brickami nawleczonymi na fleksy i obłożonymi kafelkami. Pozwala zainstalować okna i drzwi:
Pozdrawiam,
dmac