Bardzo dobra praca, szkoda tylko że zdjęcia dużo nie pokazują.
Drzewo wyszło świetnie, teren bardzo jednolity kolorystycznie i w moim najmniej lubianym odcieniu zieleni, ale do bajkowego świata pasuje. Jedynie ścieżka mi nie podchodzi, zdecydowanie za wiele studów.
Bardzo sympatyczna jest ta Twoja seria z gnomami. Każda z prac jest świetna! Bardzo dobrze osiągnąłeś w każdej z nich efekt maleńkości gnomów, co było w sumie najważniejsze..
Zamek, oczywiście, też jest bardzo dobry! Bardzo dużo świetnych pomysłów masz :).
Gratulacje!
Bardzo mi się podoba, świetnie zaplanowany cały MOC, w szczególności dobrze zrobione drzewo i grzybki, trawa lub mech :) i w sumie wszystko mi się podoba...
Całkiem fajny rockwork na tym drzewie :P ale jak najbardziej taka technika broni się jako drzewo w tej skali, kreatywnie. Ogólnie całość wygląda ładnie, bajkowo i przyciąga wzrok
@Falcrum
Dzięki za komentarz! Niestety, zdjęcia to moja Achillesowa pięta. Być może czas zainwestować w jakiś prawdziwy aparat.
Też nie przepadam za kolorem limonkowym, ale są takie scenerie i klimaty, w których się sprawdza i taki bajkowy las zamieszkany przez gnomy moim zdaniem do nich należy.
@Szygalew
Dzięki! Póki co wyczerpałem pomysły na scenki z gnomami, ale pewnie jakieś jeszcze mi do głowy przyjdą. :D
@Mestari
Dzięki za komentarz!
@Fuku
Dzięki! Trochę eksperymentowałem z elementami, które się nadają do tego typu konstrukcji i chyba już wiem, co kupować pod następne prace. :D