Lepiej wyedytuj, bo zwykle to filmy Sariela sa podlozone wyczynami jakichs szarpidrutow i trzeba je zawsze ogladac bez dzwieku. To juz lepiej przydlugie przewinac do przodu.dmac pisze:Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić, to tylko do kolosalnej długości sekwencji jeżdżenia czołgiem po niebieskim kocu. Fetysz jakiś, czy co?! ;)
[MOC] S Tank 2
Moderator: Mod Team
- Misterzumbi
- Zasłużony
- HELF: misterzumbi
- : Misterzumbi
- : To_ja
- Kontakt:
-
Re: S Tank 2
Ostatnio zmieniony 2010-03-07, 17:30 przez Misterzumbi, łącznie zmieniany 1 raz.
Maciej Drwięga pisze:czas naświetlania zdjęcia nie ma wpływu na przezroczystość Jeraca.
kris kelvin pisze: Boże chroń Lugpol.
-
- HELF: backbone
- : 53779075@N05
-
Re: S Tank 2
mam nadzieje ze to tylko ironia byla ;p kwestia gustu - ja tam lubie metal ;P (ciesz sie ze ja filmikow jeszcze nie wstawiam hehe ;])Misterzumbi pisze:wyczynami jakichs szarpidrutow
Z tego wszystkiego stwierdzam, ze do nastepnego swojego filmu musze wstawic jak najbardziej smiercionosny Black Metal, od ktorego koty same sie zarzynaja, zeby ukrocic swoje cierpienie, a moherowe berety zaczynaja watpic w sile swojej ulubionej rozglosni :P
Cieślu pisze:kup volvo nie bądź janusz
Cieślu pisze:Ty to byś Kubrick wszystko zwieśniaczył :>
- Sariel
- VIP
- HELF: Sariel
- : Sariel
- Kontakt:
-
Przepraszam że odgrzewam starego kotleta, ale może kogoś z zacięciem statystycznym zainteresuje dokładna liczba części użytych w tym MOCu: 1532. Taka niezbyt imponująca liczba wyszła mi przy rozbiórce. Koca nie liczyłem :)
Ostatnio zmieniony 2010-03-13, 21:43 przez Sariel, łącznie zmieniany 1 raz.