Honey, look what I did for you by bacon_pl, on Flickr
Galeria na flickr
Moderator: Mod Team
Domyslam się ale moglby nie wystawac poza obrys winietki ;)bacon pisze:Ale to parkiet miał być :)3dom pisze:No no, Bacon, jak na debiut bardzo dobrze. Ale wypadaloby zainwestowac w kafle 1x1 ;)
nisiia pisze:SMAŻ SIĘ W PIEKLE ZA TE POSPINANE PLEJTY!!!!!!!!
No Bacon, gratuluję udanego debiutu. Karol ma rację, gdyby mąż postawił wiaderko z farbą w innym miejscu, nie doszło by do takiego zdarzenia ;)Karol pisze:Jakby postawił wiaderko przed albo obok siebie to nie byłoby problemu :)
Gdzieś w ostatnim tygodniu widziałem, jak ktoś pisał że ma obawy przed publikacją na forum. Chciałem pokazać, że to nic strasznego i zachęcić innych :)SERVATOR pisze:Mam mega satysfakcję, że to właśnie wymyślony przeze mnie konkurs zmobilizował KOGOŚ do coming-outu :) O to mi właśnie chodziło.
Ale mam wrażenie, że efekt parkietu zostałby wtedy zaburzony, więc celowo zrobiłem aby wystawały. Mam kafle 1x1 :)Jetboy pisze:3Dom ma racje z tymi kaflami 1x1 - lepiej by to wyglądało gdyby te klepki tak nie wystawały.
Tutaj się zgodzę, buźka mogła być groźniejsza.Jetboy pisze:I faktycznie jakaś wściekła buźka mogła by wprowadzić więcej emocji, ale i tak fajna scenka.
Będzie i to nawet jeszcze dzisiaj :)Jetboy pisze:Teraz jak już straciłeś dziewictwo, możesz śmiało budować więcej, na co liczymy i czekamy ;)
Mnie się taki parkiet (od razu tak mi się skojarzył) podoba! Może jeszcze ściany mogłyby być równie ząbkowane.bacon pisze:Ale mam wrażenie, że efekt parkietu zostałby wtedy zaburzony, więc celowo zrobiłem aby wystawały. Mam kafle 1x1 :)