GALERIA
Moderator: Mod Team
Bez problemu mogę zabrać ale nie wiem czy jest za bardzo co pokazywać.3dom pisze:Bardzo przyjemna praca. Zabierasz na wystawe?
Piasek to tylko te karbowane bricki ;) Reszta jest też tanowa żeby nie było zbyt dużo zieleni albo szarości.Ciamek pisze:Tylko wydaje mi się, że trochę za dużo tego piasku, aż tam dookoła bloków.
Ciamek pisze:No i fontanna powinna mieć chyba jakiś cokół.
Generalnie aby wszystko co chciałem się zmieściło na tak małej powierzchni to musi być pewna umowność co do skali. Fontanna gdyby dostała cokół już by była wielkości bloku. Gdyby trzymać w miarę skalę to samochody by musiały być max wielkości studa, bo teraz też są prawie takie same jak drzewa. Wszystkiego nie dało się wyskalować.Ja bym nieco podniósł domy... Zwłaszcza te w pierwszej linii przy ulicy. Teraz dach pomarańczowego domu/bloku(?) jest na wysokości dachów samochodów
Powiedzmy, że lekko uniosłem się honorem ;)3dom pisze:Zapomnialem wczesniej spytac, nasza dzisiejsza rozmowa tchnela Cie do publikacji? :P
nisiia pisze:Jedyne co bym zmieniła to kolory dachów budynków
Chciałem żeby było kolorowo ale chyba faktycznie przedobrzyłem, spróbuję zmienić na szary i zobaczę jak to będzie wtedy wyglądało.Ciamek pisze:Dachy faktycznie zbyt kolorowe.
A no właśnie - coś mi nie pasowało od początku. A to skala się nie zgadza.PatrykZ pisze:A mnie się podoba, tylko w tej skali domki wg. mnie powinny być ciut większe :-)