legosamigos pisze:Zgadzam się z przedmówcami, że troszkę za kolorowo, no i nie pasuje mi ta złodziejska czapka u Pawlaka, znaczy się u tego zielonego minifiga :)
Oj tam, oj tam. To ja mam propozycję - na zdjęcia filtr szary i będzie jak w oryginale :)
Zamiast noża można było dać "sierp" z np. gier Heroici, ale i tak jest klimatycznie.
Granaty w odświętnym ubraniu są? Zamek nie wypada? :)
Żaden klocek LEGO nie ucierpiał przy tworzeniu tego MOCa.
Pomysł bardzo fajny.
Detale jednak do poprawy. "Baby" w gaciach? Fikuśne fryzury?Ten beret zamiast kapelusza?
To raczej Sami Swoi przynajmniej 20 lat później.
Zamiast noża można było dać "sierp" z np. gier Heroici, ale i tak jest klimatycznie.
Myślałem o tym sierpie, niestety nie mam go w swoich zbiorach. Dla jednego klocka średnio mi się opłacało robić zamówienie na BL. A co do kolorów, może trochu rzeczywiście jest przejaskrawione, z drugiej strony nie chciałem robić szarówki.
Detale jednak do poprawy. "Baby" w gaciach? Fikuśne fryzury?Ten beret zamiast kapelusza?
Masz racje i zdaje sobie sprawę, że nie wyglądają tak jak powinny i tak jakbym ja chciał. Jak zacząłem składać minifigi, to okazało się, że niestety nie bardzo mam w co je ubrać.
Dziękuje za komentarze.
Ostatnio zmieniony 2016-04-12, 09:25 przez Biedrus, łącznie zmieniany 2 razy.