Oczywiście na konkurs Johana. Postanowiłem uwiecznić babcię Weatherwax.
Pech chciał, że akurat w tym momencie chciała skorzystać z wygódki.
No trudno, niektórych rzeczy nie obejdziesz...
acmilaneo pisze:jak widzę zawiść niektórych osób wobec osób niebudujących i niepublikujących to aż mi się odechciewa brać udział w tych zakupach
Bardzo ładne oddanie toi toia sprzed wieku ;D. Zabawna praca.
Swoją drogą ciekawe co na nią powie jury, w sumie jak widać babcia jest (przynajmniej kawałek babci) :D.
Babcia Weatherwax spopieliłaby wzrokiem każdego, kto próbowałby jej zrobić takie zdjęcie. Z ukrycia by się nie dało, bo to przecież Babcia Weatherwax! Ja jestem bardzo na nie. Jako budowla z klocków, wyszło bardzo dobrze, ale jako Ta osoba kompletnie nie pasuje i kłóci się z całą ideą czarownictwa!
Ostatnio zmieniony 2016-09-20, 19:03 przez Durzy, łącznie zmieniany 1 raz.
Durzy pisze:Babcia Weatherwax spopieliłaby wzrokiem każdego, kto próbowałby jej zrobić takie zdjęcie. Z ukrycia by się nie dało, bo to przecież Babcia Weatherwax! Ja jestem bardzo na nie. Jako budowla z klocków, wyszło bardzo dobrze, ale jako Ta osoba kompletnie nie pasuje i kłóci się z całą ideą czarownictwa!
Nie wątpię, żeby spopieliła każdego, kto spróbowałby otworzyć drzwi do wygódki:)
acmilaneo pisze:jak widzę zawiść niektórych osób wobec osób niebudujących i niepublikujących to aż mi się odechciewa brać udział w tych zakupach