Bardzo podoba mi się liczba detali, wszechobecna zieleń i monumentalne jesienne drzewo!
Świetna praca.
Wszystko ma swoje miejsce i wydaje się dobrze przemyślane.
Bardzo dobry patent na grządki.
Czy pomysł na pracę/tytuł pracy przyszedł po ostatnich rozkminach na cebulactwem/cebularstwem? :D
I didn't ask to be super, and I'm no hero. But when you find out your worst enemy is after your best girl, the time has come to be a f***ing superhero.
Endrju_88 pisze:Czy pomysł na pracę/tytuł pracy przyszedł po ostatnich rozkminach na cebulactwem/cebularstwem? :D
Praca ma angielską nazwę zaczerpniętą z Kung Fu Panda. I nawet jeśli istnieje tłumaczenie to nie miało ono by za dużo sensu po polsku. :) Tak więc ma inną polską nazwę. :D
Ostatnio zmieniony 2016-11-27, 17:01 przez Stelario, łącznie zmieniany 1 raz.
Endrju_88 pisze:Bardzo podoba mi się liczba detali, wszechobecna zieleń i monumentalne jesienne drzewo!
Drzewo bardzo mi się podoba. Niestety gdyby przyjąć to co napisał Endrju_88, to całość by się "gryzła" czasowo. Wolę przyjąć, że to tylko taka odmiana z liśćmi w jesiennych kolorach a pora roku jeszcze nie jesienna.
Endrju_88 pisze:Bardzo podoba mi się liczba detali, wszechobecna zieleń i monumentalne jesienne drzewo!
Drzewo bardzo mi się podoba. Niestety gdyby przyjąć to co napisał Endrju_88, to całość by się "gryzła" czasowo. Wolę przyjąć, że to tylko taka odmiana z liśćmi w jesiennych kolorach a pora roku jeszcze nie jesienna.
Drzewo jest bazowane na tym.
I jego kolor nie ma nic wspólnego z porami roku. :)