„Co dla jednych jest podłogą, to dla innych staje się sufitem.”
Witam wszystkich. Ten cytat powyżej z powieści GranicaZofii Nałkowskiej zainspirował mnie do powstania tej scenki.
Kto uważał na lekcjach z języka Polskiego, ten wie co chciałem nią przekazać.
Praca spełnia wymogi Ligi Szesnastek. Zdjęcie udowadniające to jest w galerii.
Praca bardzo mi się podoba. Fajny kontekst, estetyczne wykonanie. Ja wiedziałem od razu, że to piec kaflowy, choć może faktycznie powinien on być nieco węższy (może na 3 study). Mój głos w szesnastkach masz :)
gmkkk pisze:Bardzo fajny piec kaflowy, no cóż w dobie centralnego ogrzewania niektórzy nigdy takiego na oczy nie widzieli...
Ja taki miałem. Dla młodszych roczników to może być rzeczywiście magia.
Kloss pisze:Praca bardzo mi się podoba. Fajny kontekst, estetyczne wykonanie. Ja wiedziałem od razu, że to piec kaflowy, choć może faktycznie powinien on być nieco węższy (może na 3 study).
Krzysiek pisze:Mi się od razu skojarzył piec kaflowy i wiadro z węglem. Scenki bardzo fajne
Cieszę się, że nieliczni rozumieją o co mi chodziło w scence.
Odnoszę dziwne wrażenie, że zrobiłem rebus. :)
Miałem tróję z języka Polskiego, ale widzę co niektórzy tutaj to chyba same pały :P
Ostatnio zmieniony 2017-02-18, 21:03 przez Biedrus, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja pisałem z Granicy pracę maturalną i też już nic z tego nie pamiętam. Umysł wypiera złoooo ;)
A co do pieca - zupełnie inaczej by to wyglądało jakby na rogach były kafle 1x2. Bo kafle piecowe narożne to takie L. Powiem więcej - jakby on był zbudowany z bricków wyglądałby lepiej.
M_longer pisze:Ja pisałem z Granicy pracę maturalną i też już nic z tego nie pamiętam. Umysł wypiera złoooo ;)
Bo pewnie pisałaś ze ściągi :P
M_longer pisze:A co do pieca - zupełnie inaczej by to wyglądało jakby na rogach były kafle 1x2. Bo kafle piecowe narożne to takie L. Powiem więcej - jakby on był zbudowany z bricków wyglądałby lepiej.
Chciałem się pobawić nowymi klockami. Będę z nich robił całą kamieniczkę.
Ostatnio zmieniony 2017-02-18, 21:40 przez Biedrus, łącznie zmieniany 3 razy.