Witam.
Jest to nic innego jak Volkswagen Golf Mk1 z załadowanymi na dachu rzeczami na wakacje.
Przepraszam za zdjęcia jeśli są jakoś niewyraźne, były robione już dość dawno temu (chyba 4 lata temu).
Nie bardzo wiem co tu jeszcze ciekawego napisać więc zostawiam wam zdjęcia.
I oczywiście porządny zestaw audio z tyłu.
Ostatnio zmieniony 2017-06-18, 10:08 przez 1maxster1, łącznie zmieniany 1 raz.
Klocki LEGO to nie zabawki, to styl życia
(Komentowanie to nie moja specjalność :I )
Golfistą ani Volkswageno-maniakiem nie jestem więc skoro ja widzę w tym modelu Golfa to chyba podobieństwo jest wystarczające względem oryginału :P Co do samego MOCa całkiem fajny i zgrabny. Jeśli zgłaszasz go w konkursie Pierwsza Krew to masz mój głos.
Mateusz92 pisze:Jeśli zgłaszasz go w konkursie Pierwsza Krew to masz mój głos.
Chętnie, ale nie wiem czy mi regulamin na to pozwoli ponieważ:
"2. Zadanie konkursowe: zbudować i opublikować na forum premierowe prace (tzn. nigdy wcześniej nie prezentowane, zbudowane specjalnie na ten konkurs) w jednej lub więcej z 5 podanych kategorii."
A mój moc ma ponad 4 lata już
Klocki LEGO to nie zabawki, to styl życia
(Komentowanie to nie moja specjalność :I )
Autko fajne do zabawy, spokojnie można takie dorzucić do kolekcji city.Ale ten tylny słupek to jakaś masakra, pewno dlatego przypomina poloneza pierwszej generacji.
zen535i pisze:Autko fajne do zabawy, spokojnie można takie dorzucić do kolekcji city.Ale ten tylny słupek to jakaś masakra, pewno dlatego przypomina poloneza pierwszej generacji.
Zgadzam się z zen535i. Jeszcze przód faktycznie przypomina Golfa, natomiast tył z tym grubaśnym słupem zdecydowanie do poprawy. No i efekt wizualny psuje jeszcze ta mocno porysowana przednia szyba
Moje życie jest jak klocki Lego, nigdy nie wiem, co zbuduję