Hm. To co to dokładnie jest? Bo mamy te piaskowe łuki. I pod spodem jest jakieś żelastwo. Ona na czymś lata? Generalnie to nawet fajnie to wygląda. Niezła poza.
Ile by nie było to i tak jest za mało.
Szacunek do klocków, nienawiść do COBI, tak zostałem wychowany. foto
Jellyeater pisze:Hm. To co to dokładnie jest? Bo mamy te piaskowe łuki. I pod spodem jest jakieś żelastwo. Ona na czymś lata?
Stoi na skrawku pseudo plaży, bo naturalna już zniszczona.Pod nią instalacje i inne dolegliwości świata przyszłości. JK, Nie chce wtrącać polityki, ale taką smutna przyszłość czeka już Niemcy.
Złożyłeś całkiem fajną figurkę, z całkiem, przypadkowych klocków. Jednakże... te niebieskie paski, kojarzą se mnie z śliniaczkiem dla małego dziecka, tudzież z atletą który przesadził z dopalaczami.
Karabin powinien być szary, wówczas nie kojarzyłby się z ręką. Podstawka jest wg mnie stosunkowo za mała w porównaniu do figurki. Poza tym bardzo fajny pomysł :-)
Taausz, pomysł rewelacyjny! To co zrobiłeś z tą figurką - mega! Mam nadzieję, że rozwiniesz pracę, bo tak rewelacyjna figurka prosi się o lepsze otoczenie:)
Sam nie wiem co mam o tym myśleć. Pomysł jest świetny, wykonanie poprawne. Moim zdaniem powinieneś lepiej poblokować kolory. Np. Spluwa jasno szara, elementy cyborga w jakimś srebrnopodobnyn. Podstawka rzeczywiście powinna być większa, żeby bardziej oczywiste było co reprezentuje. Najbardziej jednak mieszają te niebieskie paski. Czy da się jakoś zmyć nadruk?
Narobiłeś mi ochoty na eksperyment z cyborgiem;)