meler pisze:Wnętrza przepiękne, znakomita łazienka, ale fasada zbyt surowa.
Kruk pisze:Też mi się wydaję ciut zbyt "biednie" jeśli chodzi o detale.
JK pisze:A co do elewacji - ciekawy eksperyment kolorystyczny, tylko chyba poszedłbym dalej i zrobił to w stylu totalnego kiczu.
Ciężko i mozolnie robiło mi się tą fasadę, zmieniałem wiele razy różne rzeczy. Do końca nie jestem z niej zadowolony, ale już nie miałem pomysłów i tak zostało. Nie chciałem przegiąć z detalami i vice versa. Trudno w przypadku tej kamieniczki było mi znaleźć odpowiedni kompromis.
Naprawdę trudno budowało mi się ją w tej nietypowej kolorystyce.
Ciamek pisze:Kurcze, niby trochę kiczowato, ale z drugiej strony byłoby całkiem fajne, gdyby cała fasada była w złocie. Bez tych fragmentów LBG.
No i te skrzydła mi nie pasują (w dodatku zwisające?).
Sajan pisze:Wyszło dość fajnie, tylko jedno ale: Jeśli fasada ma być surowa to chromowane skrzydła nie pasują.
Próbowałem skrzydeł w kolorach Parl Gold i LBG. Metalic Silver według mnie wyglądają najkorzystniej. Na żywo całość wygląda to o niebo lepiej niż na zdjęciu. Tak na marginesie to strasznie trudno fotografować mi było tą kamieniczkę, długo walczyłem z jako takim balasem bieli.
cichy1987 pisze:Ho ho ho ile złota. :) I biżuterii wewnątrz. :) Elegancki ten jubiler. :) A kolorystyka bardzo fajna. :) Bardzo mi się podoba. :) Miło by było zobaczyć go na żywo. Ale czy będzie okazja.
Dzięki. Będzie w przyszłym roku na wszystkich naszych wystawach.
Stelario pisze:To czerwone swiatelko z szabru to pasuje bardziej do "gold digger" niz jubilera.
Strasznie duzo zlota ;)
Ze światełkiem to masz rację, innych nie mam. Ale złota to dałbym jeszcze więcej. I te sztabki LBG na elewacji bym zamienił na Metalic Silver.
Bardzo dziękuje wszystkim za komentarze.