Drugi spiderbike do kolekcji latadełek z przyciętymi skrzydłami. Konkurs był w lutym i trzeba było zbudować 3 różne spiderbiki. Ja niestety mam inne tempo i jak tak dalej pójdzie to może się wyrobię z resztą do grudnia.
Tym razem chyba podświadomie zapamiętałem Ninjago Lego Movie i ich ichtiologiczny motyw przewodni maszyn siejących chaos i zniszczenie.
W każdym razie:
acmilaneo pisze:jak widzę zawiść niektórych osób wobec osób niebudujących i niepublikujących to aż mi się odechciewa brać udział w tych zakupach
Pierwsze skojarzenie: Sky Sharks. (premiera we wrześniu 2018). Drugie skojarzenie: Purple Sharks z Warzone Resurrection - takie latadełka z frakcji Kapitolu.
Łaaadne. Nawet brak śmigła nie przeszkadza. W celowniczek by można włożyć rękojeść od miecza świetlnego, nie ma pod kolor to nawet srebrną.
"Kim jesteśmy? Z czego budujemy? Dokąd to wszystko zmierza?" ~własne
"Człowiek człowiekowi wilkiem, a LEGO LEGO LEGO" ~własne
Jaco3011 pisze:W celowniczek by można włożyć rękojeść od miecza świetlnego, nie ma pod kolor to nawet srebrną.
Jest w domu szara. Jutro spróbuję.
Według mnie to nie najlepszy pomysł, biorąc pod uwagę, iż tak skonstruowany celownik sterczałby o całego studa ponad poszyciem.
W samym modelu natomiast najbardziej podobają mi się zęby. No i figurka też fajna.