[MOC] Samochód wyścigowy
Moderator: Mod Team
-
- VIP
- brickshelf: Proszę uzupełnić
-
[MOC] Samochód wyścigowy
Witam!
Zbudowałem autko na potrzeby wypełnienia parkingu wystawowego hotelu. Na razie jedno, ale zawsze coś! Wydaje mi się, że wyszło na tyle nieźle, że można je Wam bez większego wstydu pokazać. :) Autko jak autko. Nic konkretnego. Sportowe. Parafrazując klasyka, jakie jest - każdy widzi. :)
Miałem je wstawić w grudniu, ale nie chciałem niepotrzebnie robić konkurencji w konkursie na moca miesiąca :) ...
Zdjęć tyle, ile wchodzi w poście. Galerii na Brickshelfach itp. nie robiłem. Chyba nie ma sensu. :)
Zapraszam do komentowania.
Zbudowałem autko na potrzeby wypełnienia parkingu wystawowego hotelu. Na razie jedno, ale zawsze coś! Wydaje mi się, że wyszło na tyle nieźle, że można je Wam bez większego wstydu pokazać. :) Autko jak autko. Nic konkretnego. Sportowe. Parafrazując klasyka, jakie jest - każdy widzi. :)
Miałem je wstawić w grudniu, ale nie chciałem niepotrzebnie robić konkurencji w konkursie na moca miesiąca :) ...
Zdjęć tyle, ile wchodzi w poście. Galerii na Brickshelfach itp. nie robiłem. Chyba nie ma sensu. :)
Zapraszam do komentowania.
- Załączniki
-
- IMG_20191231_114620.jpg (187.89 KiB) Przejrzano 5258 razy
-
- IMG_20191231_114506.jpg (177.6 KiB) Przejrzano 5258 razy
Ostatnio zmieniony 2020-01-04, 07:54 przez Szygalew, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
Dziwaczne ale ciekawe, fajnie wymodelowany tył, jedynie nie pasują mi tu brązowe wstawki , lusterka bym zrobił w ogóle inne, a te brązowe rączki by mi się przydały ;)
Jakieś tam moje instrukcje: https://rebrickable.com/users/Fukusaku/mocs/
-
- VIP
-
Mnie się te brązowe wstawki akurat podobają, fajnie łamią w realu biało-szarośč. Kwestia gustu. Łapek nie oddam! :-)Fuku pisze:Dziwaczne ale ciekawe, fajnie wymodelowany tył, jedynie nie pasują mi tu brązowe wstawki , lusterka bym zrobił w ogóle inne, a te brązowe rączki by mi się przydały ;)
Dzięki.
-
- VIP
-
W sumie ja też tak to widziałem i pierwotne białe zmieniłem na czarne właśnie. No ale pokazałem i "wersję Ex3qtora". :) Skądinąd, też fajną.SERVATOR pisze:Te czarne slopy były przedłużeniem szyby i tworzyły panoramiczny dach.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 2020-01-05, 17:42 przez Szygalew, łącznie zmieniany 1 raz.