Witam.
Przedstawiam drugie z kolei autko. Zupełnie inne. Cel jego budowy natomiast ten sam - wypełniacz parkingu hotelowego.
Komentarze, rzecz jasna, mile widziane. Najlepiej te łechtające miłość własną. Ale te inne też! :)
Parę zdjęć:
To autko podoba mi się dużo bardziej, z każdej strony ładnie wymodelowane, światła wyglądają świetnie. Nadkoli bym nie zmieniał, ładnie się komponują z dołem
Uprzedziłeś moją uwagę co do frontu zdjęciem tego, jak te światła są pomontowane - za które zresztą bardzo dziękuję, bo fajnie to zobaczyć, a światła przednie bardzo fajnie wyglądają.
Fajne autko, popieram Fuku, że nadkoli zmieniać nie trzeba.
Na fotach może tak wyszły, "na żywo" nie biją po oczach, albo sobie wmówiłem, że tak jest... :) Mniejsze opony były za małe, więc wstawiłem te technicowe staruszki.. Dzięki za dobre słowo!
JAREMA. pisze:Bardzo ładnie wymodelowane autko, miło popatrzeć na ciekawe techniki budowy
Dziękuję! Ciekawe techniki budowania Tobie akurat nie są obce... :)
Korzystając z niniejszego posta wstawię dwie fotki anatomiczne obiecane J. Fotki, które troszkę lepiej pokażą zastosowane łączenia. Proszę mnie tylko nie chłostać. ( dwójnasub ):):
Załączniki
IMG_20200108_225150(1).jpg (101.61 KiB) Przejrzano 5177 razy
IMG_20200108_225221(1).jpg (116.08 KiB) Przejrzano 5177 razy