(Zdjęcie powyżej to wersja po poprawkach, o których będzie mowa niżej:))
Witam!
Samochód budowałem na podstawie VW T4, ale na tyle odjechałem od proporcji, że nie miałem sumienia wstawiać tej nazwy w tytule :). Rzeczą najbardziej podobną jest chyba maska wchodząca u dołu nieco poniżej linii świateł. Pomijając oczywisty fakt, że same światła nie są jak trzeba, to ze wspomnianą maską i jej "zejściem" poniżej linii świateł namordowałem się tak, że skutecznie odechciało mi się wiernej kopii VW T4 :)! Aby wstawić tam tego bracketa chyba ze trzy razy zmieniałem kierunek studów! Potem już poszło gładko... Przy czym.., ze świadomością, że to jakiś tam dostawczak z paką.. ;P.
Ale żeby nie było za prosto, to wymyśliłem, że dostawczakowi będzie "towarzyszyć" traktorek do koszenia trawy. Dlaczego? Ano, ponieważ napaćkałem przy stacji benzynowej tyle chwastów, to dobrze by było, aby ktoś to przyjechał skosić! Stąd taki "zestaw" :).
Zdjęcia:

Zapraszam, oczywiście, do komentowania! :)
EDIT:
Te pojazdy jak i wcześniejszy VOLVO FM Globetrotter są budowane na potrzeby Stacji benzynowej Orlen z wątku w Kuźni.
Galeria: https://bricksafe.com/pages/szygalew/de ... rck--mower[/i] edit: Galeria coś nie chce działać, nie wiem dlaczego.. Ale w sumie dałem dużo miniaturek, więc może to wystarczy :).