Dobry wieczór!
Mam przyjemność przedstawić w końcu Stację benzynową ORLEN jako skończonego MOCa. :) Swoje życie na forum rozpoczęła ona przeszło rok temu jako temat WIP w Kuźni. W związku z tym nie będę męczył Was jakimiś szalenie długimi wstępami, bo w zasadzie wszystko zostało tam powiedziane.. To, co zrealizowałem, a czego nie, będzie widać na zdjęciach :). W każdym razie, doszedłem do wniosku, że można to już puścić w świat.
Wstęp nie może się jednak obyć bez wielkich podziękowań dla Wszystkich, którzy od samego początku wspierali mnie dobrym słowem i trafnymi sugestiami. A więc BARDZO DZIĘKUJĘ! Nie wiem, czy bez tego dobrnąłbym do końca.. :)
Szczególne podziękowania chcę skierować do Erica Traxa@, który najpierw sam zaproponował, a potem wykonał wszystkie naklejki jakie znalazły się na stacji benzynowej. Bez tych pięknych naklejek praca na pewno byłaby znacznie słabsza. WIELKIE DZIĘKI ERIC! :)
Jeszcze króciuteńko o samej pracy. Powierzchnia została 3 x5 BP. Ilość klocków? Szacuję na jakieś dziesięć tysięcy. Ale może jest to przestrzelone. Kafelek stanowiących bruk parkingowy jest na pewno trzy tysiące. Wnętrz, jak to u mnie, nie ma. Scenek robić nie umiem, więc jedynie parę minifigurek szwenda się tu i tam. Tak symbolicznie :).
Zdjęcia na prawdę starałem się zrobić ładne. Ze dwa dni z nimi walczyłem. Ale zdaję sobie sprawę, że pewnie mistrzostwa świata nie ma ;).
Ale do rzeczy.
Zdjęcie reprezentacyjne (choć nie wiem, czy najoptymalniejsze z punktu widzenia rozdzielczości):

Rzuty ogólne:

Pozostałe:

Reszta zdjęć (chociaż większość tutaj zapodałem :)) znajduje się w Galeria
Mam nadzieję, że się podoba :). Dziękuję za uwagę i zapraszam do komentowania!