Mikołaj nie ma lekko w świecie współczesnym. Cała nadzieja w zwierzakach domowych..

Moderator: Mod Team
Szczerze mówiąc, mnie też ;). Chyba sobie wyobraziłem, że jest to sprzęt pomocny przy rozpalaniu w kominku.. Ale jaki?.. Jakaś "pompka" lub "podpałka w płynie"? Nie wiem ;). Punkt dla twojego młodego oka!
Myślę, że tak właśnie jest :). Jeden z opcjonalnych tytułów pracy brzmiał: "No nie, znowu?!" A skoro tak, to nic tylko sięgnąć po "portalo-kreator" :). W sumie więc dobrze, że Fuku dostarczył go Mikołajowi :).BlackKnight pisze: ↑2023-01-03, 11:05 Mikołaj biedny, pewnie przez takie kominki zaczął myśleć o innych sposobach podróżowania (=> teleportopralki :))
No ja też bym jej nie wybrał :), ale czego się nie robi z figurką dla potrzeb scenki.. :p
Mam nadzieję, że pieskowi nie przyjdzie taka odpowiedź do głowy ;). Po tym jak to napisałeś od razu pomyślałem, że trzeba było Mikołajowi w rękę włożyć kość, m. in. właśnie na taką ewentualność.. :)
Dywaniki robią się powoli moją specjalnością.. ;) Jakoś przy tych scenkach mi pasują.. Więc się cieszę, że nie tylko mi :).