Zmieniony kolor szyb
Zdjęcia

Galeria po opublicznieniu
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=374412
Oryginał

Moderator: Mod Team
Maciej Drwięga pisze:czas naświetlania zdjęcia nie ma wpływu na przezroczystość Jeraca.
kris kelvin pisze: Boże chroń Lugpol.
Mi tam niebieskie szyby aż tak nie przeszkadzają. Technikowych rur niestety nie mam ale zamierzam je nabyć jednak na razie muszę sie wstrzymać z zakupami.Misterzumbi pisze:Hmmm... Bardzo przeszkadzaja mi niebieskie szyby... Bardzo. Nie lubie tego koloru i w nijaki sposob nie potrafie siebie przekonac zeby tym budowac, nawet jezeli orginal tak akurat ma... Tak samo ma sie z budowaniem okraglych gladkich rur z roundbrickow, przeca mamy te technicowe connectory w kazdym mozliwym kolorze...
Nie wszystkie miały te owiewki, akurat na tych fotkach wszyskie je mają.Brakuje mi owiewek po bokach kabiny. Mozna by je zrobic z tych :
Przyznam się że zapomniałem o tej oponce bo już ją kiedyś przymierzałem i wygląda całkiem zgrabnie.I Filtr powietrza, pomysl na wygieta rure genialny, dodaj taka opnke na ten 1,1 roundbrick i wszytsko bedzie jak sie nalezy
Jak już pisałem na początku model budowałem pod wpływem zdjęcia pewnego Forda który miał właśnie takie "śmieszne" ubarwienie ale właśnie głównie ta kombinacja zółtej kabiny i czerwonych kół bardzo przypadła mi do gustu. Postaram się wrzucić fotke pierwowzoru jak będę w domu.Co jescze... Kolor do mnie nie przemawia, niwiem czy to zolty, czy miks czerwonego z zoltym...
Precz niewierny! :D... Ciezarowka jest super.TruckeR pisze:ale po prostu ciężarówka, którą wybrałeś jest bardziej nijaka niż te wszystkie wstrętne Scanie, MANy i DAFy razem wzięte ;-P
Maciej Drwięga pisze:czas naświetlania zdjęcia nie ma wpływu na przezroczystość Jeraca.
To co powiesz o czymś takim ? :DMisterzumbi pisze: Precz niewierny! :D... Ciezarowka jest super.